Desktop banner image
Mobile banner image
Om mig. Kontakta mig?

Om mig. Kontakta mig?

Hej

Anneli Furustad heter jag som tillsammans med Netconsult byggt den här sidan efter en väldigt spontan idé efter ett event. Tack för att ni direkt svarade och ville hjälpa!

Vem är jag då?

Jag älskar att lära känna nya människor(gärna genom olika ehandelsevent), förbättring/effektiviserings-projekt och allt runt digital marknadsföring och handel. Gillar starkt att jobba med konverteringsoptimeringar, organisationsoptimeringar och kundupplevelser.
Vill ni komma i kontakt med mig för samarbeten, föresläsningar, podden eller kanske ni behöver en ny digital duracellkanin i er styrelse? Ni når mig på anneli.furustad@gmail. eller enklare genom ett PM på Linkedin.
Just nu arbetar jag på HLR-konsulten,behöver ni köpa hjärtstartare eller gå en HLR-utbildning så kontakta mig. Eller om ni bara är nyfikna att lära er mer om Hjärtstartare
  • Arbetat med IT/Digital handel i 25 år
  • Konsult de 4 senaste åren(Kjell o C, Sagaform, Zoo.se, Villoid,
Autoexperten, Plantagen mfl)
  • Nu egen konsult, Furustadconsulting -interimuppdrag - CPO Coop
  • Föreläser om Digitala Trender
  • Utbildad styrelseledamot
 

Artiklar

 
 
Min föreläsning “5 Trender inom retail”
Min föreläsning “5 Trender inom retail”
 
 
 
mii.png
I samarbete med
NetConsult

Vi skapar affärsnytta genom att kombinera strategi, analys och systemutveckling i toppklass.

Vill du tipsa om ett event?

Kontakta mig!

anneli.furustad@furustadconsulting.se